Facemrecords

Unsigned Hype – Artifacts

October 6th, 2009 Posted 1:01 pm In Carti Clasic Muzica By Chill Will

In primul post pe blog va spuneam ca, printre multe altele, o sa postez si articole din reviste gen The Source, Ego Trip, etc iar astazi as vrea sa va fac cunoscuta rubrica mea preferata din revista The Source. Este vorba de rubrica Unsigned Hype care a fost (si mai este?!?) dedicata in intregime identificarii artistilor care nu aveau un record deal. In proportie de 90% din artistii care au aparut in aceasta rubrica au reusit sa semneze un contract si sa scoata cel putin un album sau in cel mai rau caz o serie mega limita de 12″-uri uita-te intr-un colt de lume. Printre acestia trebuie sa-i enumar pe Artifacts, Common, Capone-N-Noreaga, DMX, 8Off The Assasin, J-Live, Saafir, Mobb Deep, si multi altii pe care promit sa ii aduc in discutie in urmatoarele posturi “Unsigned Hype”. Gata cu introducerea despre Unsigned Hype, sa trecem la fapte.

Mai sus puteti vedea/citi prima aparitie (click pe poza) in “The Source” a celor de la Artifacts in numarul din Aprilie 1993. Se pare ca le-a luat ceva timp sa se faca cunoscuti, vreo 5 ani cam asa, Artifacts existand inca de prin 1988. Pentru cine nu stie, Artifacts sunt din New Jersey si din trupa face parte Tame One (varu’ lu Redman) & El Da Sensei.

In demo tape-ul care l-au trimis la revista, apare si piesa “Wrong Side Of The Tracks”, dar sub o alta forma decat cea de pe album, una care daca ar fi fost lucrata mai bine ar fi sunat belea. Oricum, chiar si asa, varianta asta ma rupe grav. Check it out!Artifacts – Wrong Side Of The Tracks (Demo Tape Version)
Artifacts – Wrong Side Of The Tracks (Album Version)Come on with the come on & get down with the get down! :)


P.S.: Daca poate sa ofere cineva mai multe detalii despre Pistol Pack Posse / The Boom Squad ar fi belea!

31 Comments

Leave a Reply


Browser Tips: You have an older version of Internet Explorer browser. To get the best possible experience of using this website, you can get a free newer version of Internet Explorer. Are you using a work computer, you should contact your IT administrator.